MEEDOEN MET VESTINGVAL

Geplaatst op door in de categorie Inspiratie

Zo kwam er een telefoontje met de vraag of ik dit jaar mee wilde doen met Vestingval .  Ze hebben een mooie locatie voor mijn werk, een muurhuisje. Toen ik er ging kijken was ik gelijk enthousiast, en kreeg ook direct leuke ideeën. Ik ben aan het werk met een nieuwe serie werken, met het thema ‘Speelse wereld’. Hoe kan ik die verbinden met Vestingval, en dan met deze  locatie. Toen ik een kijkje ging nemen in het muurhuisje, hoorde ik dat ze er met 9 mensen hebben gewoond, dat lijkt me echt lastig om in zo’n kleine ruimte je draai te vinden.  De inrichting is oud, en gaat terug in de tijd, het wasrek van hout geeft mij het idee om de oude wereld van toen te verbinden met mijn speelse wereld.

Het werk is af en is te zien tijdens   30 mei tot en met 8 juni 2019. Zie ook http://www.vestingvalelburg.nl

Je draai vinden | acryl op doek | 80 – 120 cm.

Terug naar het overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *